Hop til indholdet.

Kollaboratörer

Repella A/S är Thermopatch officiella förhandlare i Sverige och Danmark

Sedan 1934 har Thermopatch utvecklat och sålt märkningssystem, värmesvetsar, emblem etc. Med sin egen utveckling och produktion är Thermopatch världsledande inom ovanstående områden och därmed först att introducera nya lösningar.

För mer information – Klicka här

Botved Systems A/S är ett privatägt försäljnings- och serviceföretag som handlar i tvättutrustning. Botved har under många år varit den ledande leverantören av maskiner, utrustning och system för industriella tvättmaskiner i Danmark.

För mer information – Klicka här

Kennedy grundades i början av 1900-talet med produktion av komponenter till industrin. Senare producerades precisionsinstrument, gyroskop och fotoutrustning. Det var dessa ”förmågor” som ledde till produktion av handduksskåp på mitten av 50-talet. 1987 köpte Kennedy Elis Gruppen, ett ledande franskt tvätt- och textiluthyrningsföretag, och sedan utvecklades ett avancerat och komplett toaletthygienprogram.

För mer information – Klicka här

För mer information – Klicka här

Sterling Polish Company A/S grundades 1941 med affärsidén: Silver är det bästa när det lyser. Idag är Sterling känt för sitt omfattande sortiment av pulver-, underhålls- och rengöringsprodukter.

Repella A/S och Sterling Polish Company A/S har kommit överens om att Repella levererar Sterling Polish-produkter till den professionella marknaden.

För mer information– Klicka här

Repella är distributör av alla produkter från MedStor. MedStors omfattande sortiment av vårdlösningar hjälper ditt sjukhusavdelning att fungera så effektivt som möjligt och ser också bra ut.

För mer information – Klicka här

Repella är återförsäljare av lampor från Waldmann / Derungs. Behandling, undersökning och allmän belysningslampor är en del av sortimentet och är kända för sin höga kvalitet och skarpa detaljer.

för mer information – Klicka här

Repella är distributör av alla produkter från MasterMover. MasterMover hjälper till att flytta tunga föremål på ett ergonomiskt bra sätt. Bara fantasin sätter gränsen för vad MasterMover kan flytta, allt från rullebehållare till tvättstugor och vårdhem, till vingar i vindturbinindustrin, kan MasterMover flytta runt.

För mer information – Klicka här