Hop til indholdet.

Om Repella

Repella A / S startade 1953 med försäljningen av tvättmedel för tvättstugor. Tyger tillverkades av systerbolaget Sterling Polish Company A / S. Under de kommande åren utvecklades företaget och Repella A / S blev leverantör av all utrustning för tvättindustrin. Bland annat var Repella A / S några av de första som introducerade professionella ingångsmattor till den danska marknaden. Handduksdispensers för tygrullar är ett annat exempel på Repella A / S förmåga att föra nya produkter till marknaden.

Under 2001 revurderade Repella A / S sin strategi. Där vi tidigare kunde leverera större delen av tvättindustrin koncentrerar vi oss idag om handel med varumärket Thermopatch, Kennedy Hygiene, samt ett antal tillbehörsprodukter. En del av denna strategiska förändring innebär att vi idag inte bara har tvättvakter som primära kunder, men också många andra kundgrupper har blivit en naturlig del av vår kundbas.

Den 1 januari 2011 köpte Christian Holmbjerg hela aktieinnehavet av Stepco Holding v / Hans Glaving Rasmussen. Christian Holmbjerg har under senare år varit generalchef för Repella A / S. Förvärvet innebär att Repella A / S kan fortsätta den positiva utvecklingen som bolaget befinner sig i och för att understryka kontinuiteten Hans Glavind Rasmussen har gått med på att ansluta sig till det nyetablerade styrelsen.

Vi har länge velat stärka vår verksamhet, både i Danmark och Sverige, och det var därför glädjande att vi kunde meddela att vi var 1 november 2016 fusionerades med Supply avdelningen från Botved Systems A/S. Vi har samlat verksamheten i Karlslunde i Botveds lokaler, men kallas fortfarande Repella A/S.

Botved Systems A/S är extremt välkänt, både i danska och svenska tvättindustrin där tvättutrustning med tillhörande service och underhåll har levererats i mer än 50 år och detta affärsområde fortsätter naturligtvis hos Botved Systems A/S

Samgåendet gäller endast leveransavdelningen med linnebehållare, tvättvagnar, transportsystem, väskor och liknande kvalitetsprodukter. Avdelningen levererar också till läkemedelsindustrin, där bord, skåp och vagnar erbjuds till t.ex. sterila fack.

I framtiden kommer ”den nya Repella” att kunna erbjuda ett starkt och mycket brett utbud till våra kunder, och vi hoppas att ni kommer att använda det. Vi ser fram emot att betjäna er alla med våra nya möjligheter.

Repella A/S är leverantör av kvalitetsprodukter och lösningar i följande produktgrupper:

  • Termopatch märkningsutrustning
  • Kennedy Hygiensystem
  • Tvättservice och tvättpåsar för professionell användning
  • Varukorgar och annan transportutrustning
  • Elektriska dragmaskiner
  • Linnebehållare, tvättvagnar och transportsystemet i allmänhet
  • Sterling Polish produkter
  • Wrapmaster dispensrar

Vi betraktar våra kunder som sparringspartners och i samarbete med den enskilda kunden finner vi den mest optimala lösningen. Vi kallar det bra kundservice.

GDPR

Läs vår sekretesspolicy här

 

 

Repella A/S stöder familjer med cancerberoende barn.

Läs mer om organisationens arbete här